بهترین و پر درآمد ترین شغل های فریلنسری در ایران؟

فریلنسری می تواند نقطه نجات بخش زندگی کاری شما باشد، در این مقاله قصد داریم شما را با پردرآمدترین مشاغل فریلنسری و دورکاری آشنا کنیم. ابتدا سراغ تعریف فریلنسر می…
348

فریلنسری می تواند نقطه نجات بخش زندگی کاری شما باشد، در این مقاله قصد داریم شما را با پردرآمدترین مشاغل فریلنسری و دورکاری آشنا کنیم.

ابتدا سراغ تعریف فریلنسر می رویم:

 

تعریف فریلنسری

فریلنسری به این معناست که شما همانند یک شرکت مستقل عمل می‌کنید و در استخدام نهاد یا یک شرکت خاص نیستید. فریلنسرها به نوعی خوداشتغال یا آزاد کارهستند و در زمینه تخصصی که دارند، با پیمان‌کاران مختلف همکاری می‌کنند. در سال‌های اخیر، اشتیاق برای کار کردن به‌صورت فریلنسری افزایش یافته است.

کار کردن به‌صورت فریلنسری مزایایی دارد که باعث می‌شود افراد زیادی خواهان کار کردن به این شکل باشند. آزادی که این شکل از کار کردن در اختیار افراد می‌گذارد، برای کسانی که انگیزه‌ای برای کار کردن به‌عنوان کارمند را ندارند بسیار ایده‌آل است. از طرف دیگر، با رشد و گسترش اینترنت و فضای مجازی، فضای کسب‌وکار شکل تازه‌ای به خود گرفته و ارائه خدمات تغییر کرده است. دیگر نیازی نیست که افراد برای ارائه خدمات حتماً در محل پروژه حضور داشته باشند و می‌توانند آن را به‌صورت دورکاری هم انجام دهند. از طرف دیگر، شیوع بیماری کرونا باعث شد تا تمام مردم جهان به اهمیت مشاغل فریلنسری پی ببرند و متوجه شوند از جمله بهترین و پردرآمدترین مشاغل، مشاغل فریلنسری است.

در واقع همان‌طور که از اسمش پیدا است، در مشاغل فریلنسری یا آزادکاری، شما فعالیت‌ها و وظایف خود را در خارج از محیط شرکت انجام می‌دهید؛ پس بر اساس این تعریف، هر شغلی را که بتوان خارج از محیط کاری عرف و شرکتی انجام داد، آزادکاری یا فریلنسری می‌گویند. همچنین، بهتر است بدانید که در زبان فارسی، برای مشاغل فریلنسری، واژه «دورکاری» را گاهاً استفاده می‌کنند که می‌توان گفت تعریف درستی نیست؛ دورکاری در فرهنگ بین‌المللی بیشتر به مشاغل ریموت جاب گفته می‌شود که در این نوع مشاغل، شما به استخدام شرکتی در می‌آیید و امور و وظایف خود را از راه دور برای آن شرکت انجام می‌دهید، اما در تعریف درست فریلنسری یعنی آزادکاری، شما به استخدام هیچ شرکتی در نمی‌آیید، و خودتان می‌توانید از طریق گرفتن پروژه (بدون کارفرما) و به‌صورت خویش‌فرمایی به کسب

درآمد بپردازید

در ادامه قراره باهم تعدادی از بهترین و پر درامد ترین شغل های فریلنسری را بررسی کنیم.

 

برنامه نویسی

یکی دیگر از مشاغلی که کاملاً مناسب فریلنسری می‌باشد، برنامه‌نویسی است. در حوزه‌ی شغلی برنامه‌نویسی، شما نیازی به حضور در شرکت ندارید و می‌توانید به‌سادگی از طریق شبکه‌های ارتباطی آنلاین، با همکاران و زیر دستان خود در ارتباط باشید و کدها را تبادل کنید. امروزه بسیاری از شرکت‌های برنامه‌نویسی برای اینکه حقوق کمتری به کارمندان خود پرداخت کنند، برنامه‌نویسان خود را به‌صورت فریلنسر استخدام می‌کنند؛ همچنین شرکت‌های خارجی و بین‌المللی تمایل زیادی به استخدام نیروی کار حرفه‌ای به‌صورت آزادکار و حقوق کمتر هستند، که این دسته از کارمندان در کشورهای کمتر توسعه‌یافته، پیدا می‌شوند.

شما در دوره ی ثروت آفرینی دلاری  ۰تا ۱۰۰ آموزش وردپرس را میبینید و یاد میگیرید چطور پروژه های ریالی داخل ایران و دلاری خارج از ایران بگیرید.

 

تولید محتوا

برای تولید محتوا شما می‌توانید به‌صورت کاملاً فریلنسر فعالیت‌های خود را انجام دهید؛ اما تولید محتوا یعنی چه؟ هر وب‌سایت و همچنین اکانت در شبکه‌ی اجتماعی برای اینکه دیده شود، به محتوایی جذاب و کاربردی نیاز دارد؛ حال با توجه به پلتفرمی که قرار است در آن محتوا منتشر شود و حوزه‌ای که محتوا تولید می‌شود، فاکتورهای مختلفی میزان جذاب و کاربردی بودن محتوا را تعیین می‌کنند. به‌طور کلی محتوایی جذاب و کاربردی است که کپی نباشد، کیفیت بالایی داشته باشد، روان باشد و انسجام محتوایی داشته باشد.

محتوایی که برای پلتفرم‌های مختلف تولید می‌شود 3 شکل اصلی دارد که عبارت‌اند: از محتوای متنی، تصویری و صوتی؛ یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین نوع محتوا، محتوای متنی می‌باشد که تولید آن نسبت به محتوای تصویری (ویدئو، انیمیشن، اینفوگرافی، عکس و…) و محتوای صوتی (پادکست، فایل صوتی آموزشی و…) راحت‌تر و گاهاً تاثیرگذارتر است.

 

مدیر شبکه های اجتماعی  ( ادمینی)

شغلی نوین که به واسطه‌ی نفوذ بیشتر شبکه‌های اجتماعی و افزایش فعالیت بلاگرها و اینفلوئنسرهای مختلف شکل گرفته است. در شغل مدیریت شبکه‌های اجتماعی، شما تمام فعالیت‌های یک اکانت در شبکه‌های اجتماعی را نظارت می‌کنید و آنها را به بهترین شکل انجام می‌دهید. مشتریان شما افراد معروفی هستند که زمان یا حوصله‌ی کافی برای رسیدگی (جذب فالوور، انتشار محتوا، دریافت و انتشار تبلیغات، پاسخ به کامنت‌ها و پیام‌ها و…) به اکانت خود را ندارند، به همین منظور یک مدیر شبکه‌ی اجتماعی (همان ادمین) استخدام می‌کنند و کارها را به وی می‌سپارند

وبمستری

مدیریت وب‌سایت یا همان وبمستری سمت شغلی است که در آن یک وبمستر بر تمامی فعالیت‌های یک وب‌سایت و نحوه‌ی عملکرد آن نظارت مستقیم یا غیرمستقیم دارد. به‌عنوان یک وبمستر شما باید دانش کافی در زمینه‌های مختلفی همچون طراحی و ساخت، تولید محتوا، سئو، نگهداری و به‌روزرسانی سرورها و… داشته باشید تا بتوانید به‌نحو احسن قسمت‌های مختلف یک وب‌سایت را مدیریت کرده و آن وب‌سایت را به‌همراه محتوایش توسعه دهید

 

گرافیست

به دلیل نیاز رو به رشد تمامی شرکت ها و افراد به محتوای بصری، یکی از بخش های بزرگ گروه های فریلنسری را گرافیست ها تشکیل می دهند. در واقع می توان گفت پتانسیل بی پایانی پشت آن قرار دارد.

طراحان گرافیک با استفاده از طراحی های دستی و مخصوصا نرم افزارهای  گرافیکی، به مفاهیم و متن های مختلف هویت بصری می دهند. به بیان دیگر، پشت هر بازی کامپیوتری، برنامه، نرم افزار و .. گرافیست هایی هستند که موجب می شوند تا از نظر بصری همه چیز زیباتر باشد. طراحی انواع بروشور، تصویرسازی، خلق کاراکتر، انواع تبلیغات و گزارش های تصویری و غیره از جمله دیگر تقاضای بازار برای این گروه شغلی است.

امروزه تقریبا هر کسب و کاری به گرافیست نیاز دارد و همین امر باعث شده است تا این بازار به شدت داغ ولی رقابتی باشد. اما با این وجود این رشته همچنان یک از رشته های پر درآمدزای فریلنسری است.

 

مشاور منابع انسانی

روابط بین افراد در یک سازمان و شرکت روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می کند و به همین دلیل نیاز به متخصصین منابع انسانی بیشتر احساس می شود

از وظایف اصلی مشاوران منابع انسانی این است که با تیم های منابع انسانی شرکت ها و سازمان ها همکاری می کنند و برای بهبود روابط کاری کارکنان راهکار ارائه می دهند. این متخصصان همچنین به مدیران منابع انسانی و مدیران ارشد سازمان کمک می کنند تا در زمینه هایی مانند: جلوگیری از بروز شکایات، ایجاد مزایا برای کارکنان و همینطور استخدام و جذب نیرو، از رویه های موثرتری استفاده کنند.

 

انیمیشن سازی

حوزه‌ی انیمیشن‌سازی یکی از مشاغلی است که هم می‌توانید به‌صورت دورکاری برای شرکت‌های مختلف آن را انجام دهید و هم می‌توانید به‌صورت تکی آن را تأسیس کرده و کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنید. برای انیمیشن‌سازی همانند طراحی گرافیک باید یک سیستم قوی داشته باشید و آموزش‌های مختلفی هم برای کار با نرم‌افزارهای تخصصی این حوزه بگذرانید؛ اما با یادگیری این مهارت، قادر خواهید بود انیمیشن‌های خود را در فضای مجازی مانند اینستاگرام و یوتیوب به نمایش بگذارید و جدای از سفارشات کارفرماها، برای خود با جذب فالوور و انتشار تبلیغات کسب درآمد کنید.

 

عکاسی

امروزه تمام کسب و کارهای دیجیتال برای افزودن بر جذابیت محتوای تولید شده نیاز به عکس‌هایی با کیفیت دارند. علاوه بر این مشاغل، کسانی که در حوزه‌های مختلف مانند صنعت مدلینگ فعالیت دارند نیز به عکاس‌هایی خوش‌ذوق و خبره نیاز دارند تا بتوانند محصول خود را به بازار عرضه کنند و با اقبال عمومی مواجه شوند. عکاسی یکی از شغل‌های فریلنسری است که اگر فرد بتواند در این حوزه مهارت و تجربه زیادی کسب کند، می‌تواند به یکی از پردرآمدترین شغل های فریلنسری تبدیل شود

 

گویندگی

ممکن است تصور کنید افرادی که در تیزرهای تبلیغاتی یا پادکست‌ها صحبت می‌کنند از دوبلورهای حرفه‌ای هستند؛ ولی لزوماً اینطور نیست. اگر شما هم تصور می‌کنید صدایی زیبا و مناسب این حوزه دارید، می‌توانید با یادگیری اصول مربوط به گویندگی و نرم‌افزارهای ادیت صدا، نمونه کار خود را برای پروژه‌های گویندگی بفرستید. روزانه تعداد زیادی پروژه در این حوزه انجام می‌شوند. می‌توانید شانس خود را امتحان کنید و به یکی از قوی‌ترین فریلنسرها در حوزه صدا تبدیل شوید.

 

طراحی لوگو

لوگو یک نشانه گرافیکی است که به دلیل منحصر به فرد بودن آن، به سرعت در ذهن مخاطب حک می‌شود. کسب و کارها با استفاده از لوگو می‌توانند نوع خدمات و اهداف کسب و کار خود را به مردم معرفی کنند و از این طریق در ذهن مردم ماندگار شوند. به همین خاطر، طراحان لوگو نقش بسزایی در میزان درآمد کسب و کارها دارند. امروزه تمام کسب و کارها به همکاری با طراحان لوگو نیازمند هستند. از این رو طراحی لوگو می‌تواند شغل پردرآمدی محسوب شود.

 

بلاگری

از دیگر شغل‌هایی که در سال‌های اخیر مورد استقبال مردم قرار گرفته است، بلاگری است؛ افرادی که به کار در این حوزه علاقه‌مند هستند باید با تولید محتوا، بازار تبلیغات و نرم‌افزارهای ادیت عکس و فیلم آشنا باشند. همچنین دارای روحیه‌ای خلاق و منعطف باشند تا بتوانند با تولید محتوایی جذاب، در این بازار شلوغ رقابت کنند

 

دیتا آنالیزور

به عنوان یک دیتا آنالیست، به مشتری خود کمک می کنید تا داده های مشخص و کاربردی را در زمینه کسب و کار خود، جمع آوری و تجزیه و تحلیل کند. نتایجی که در اختیار کارفرما قرار می دهید، برای کسب و کار حیاتی اند و به کارفرما و بیزینس ها اجازه می دهند تا تصمیمات درست و آگاهانه ای برای بازاریابی خود بگیرند.

 

حسابدار

حسابداری نیز جزو مشاغلی است که متخصصین می توانند به صورت فریلنسری در آن فعالیت کنند. طبیعتاً تمامی شرکت ها نیاز دارند تا مسائل مالی آن ها به درستی مدیریت شوند و به این دلیل خیلی از کسب و کارها در برخی مواقع به صورت پروژه‌ای با یک فریلنسر همکاری می کنند

 

ویراستار

تمامی متن هایی که در قالب های گوناگونی مانند کتاب، مجله، روزنامه، مقاله بلاگی و … تولید و منتشر می شوند، نیاز دارند تا از لحاظ زبانی و درست نویسی بررسی و در صورت نیاز تصحیح شوند. شما امکان فعالیت در زمینه ویراستاری به صورت فریلنسری و پروژه ای دارید و معمولاً مشتری های شما ناشرین و شرکت های تولید محتوا خواهند بود.

 

مترجم

ترجمه متون فارسی به زبان های مختلف یا ترجمه از زبان های دیگر به فارسی، جزو تخصص هایی است که می توانید به عنوان فریلنسر درآمد خوبی از آن کسب کنید. افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند نیاز به تجهیزات زیادی ندارند. مترجم خوب باید به زبان مادر و زبانی که قصد ترجمه آن را دارد تسلط کافی داشته باشد

وقت آن رسیده که با زندگی کارمندی خداحافظی کنید.

مشاغل امروز به گونه ای هستند که شما با خلاقیت میتونید آن ها را پیش ببرید و برای خودتان به صورت آزاد کار کنید.

به دلیل استقبال زیاد کارهای حوزه ی فریلنسینگ بیش از پیش شده است.

ما در دوره ی ثروت آفرینی دلاری ۴ تخصص فریلنسری را کامل توضیح دادیم و شما بعد از دیدن کامل آموزش ها یک فریلنسری دلاری حرفه ای خواهید شد . برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

درحال آپلود

0%